V letošnjem letu smo v podjetju 1 Klik d.o.o. izdali povsem nov modul za prikaz poročil, ki predstavlja izredno napredno inačico modula, ki je bil v uporabi do sedaj. Programiranje v .net tehniki omogoča številne nove funkcije in uporabnikom prijazen uporabniški vmesnik. 

Ta po novem omogoča tudi direktno pošiljanja SMS sporočil članom in podjetjem, ki imajo v šifrantu vpisano GSM številko in to na podlagi številnih poizvedb po podatkih v bazi.

Ena takšnih poizvedb vrne člane z rojstnim dnevom na trenutni dan, katerim lahko pošljemo čestitko za rojstni dan. Predlogo z že vpisanim tekstom lahko izberemo iz šifranta predlog, tako da si prihranimo neprestano pisanje čestitke. Za športne centre je naprimer izrednega pomena poizvedba katera prikaže člane, ki so v določenem obdobju imeli veljavno karto in je niso več podaljšali. Tem članom lahko prek SMS-a pošljemo ponudbo za nakup karte z dodatnim popustom, da jih poskusimo prepričati, da ponovno obiščejo naš center, itd. Skratka močno marketinško orodje s katerim lahko izboljšamo komunikacijo med našim centrom in člani, ter izboljšamo poslovne rezultate.

Modul smo pred kratkim nadgradili s funkcijo Schedule, kar pomeni da lahko računalnik po vnaprej določenem urniku samodejno pošilja SMS sporočila z pred-nastavljenim tekstom. Na ta način lahko pošiljanje rojstno-dnevnih voščil prepustite računalniku in se posvetite poslovanju.

V nadaljevanju bo modul pridobil tudi funkcijo za pošiljanje elektronskih sporočil, ki bo prav tako delovala samodejno ali prek zahteve uporabnika programske opreme.

Za več informacij nas pokličite na 031 658 035 ali nam pošljite elektronsko sporočilo prek spletnega obrazca na naslovu http://www.1klik.si/Kontakti.asp