Z veseljem vas obveščamo, da smo v sodelovanju z družbo MBILLS d. o. o. v naše blagajne «eKlik« integrirali možnost prejema plačil z mobilno denarnico mBills. 

Z več kot 120.000 uporabniki je sodobno plačevanje z denarnico mBills na telefonu postalo za mnoge že vsakodnevno opravilo. 


Kaj je mBills in kakšne so prednosti prejema mBills plačil?

Mobilna denarnica mBills uporabnikom omogoča, da svoje nakupe poravnajo brezkontaktno s telefonom, račun za storitev pa ob nakupu prejmejo v aplikacijo. 

Poglavitne prednosti prejema mBills plačil za prodajna mesta:

  • Trgovec za prejem mBills plačil ne potrebuje nobene dodatne opreme, prav tako ni mesečnih članarin. Edini strošek je provizija, in sicer 0,65%, in nastane šele ob prejemu plačila.
  • Brezgotovinsko poslovanje je za prodajna mesta bolj varno in ugodno, saj ni potrebe po pologu gotovine v trezor in menjalnini. Strankam, ki nakup opravijo z mBills, pa ni treba izdati računa v fizični obliki, saj ga avtomatično prejmejo kar v mobilno denarnico.
  • Številne stranke so nakazale, da si želijo nakupe poravnati sodobno in brezstično, raziskave pa so pokazale, da brezgotovinsko plačevanje vpliva tudi na velikost nakupne košarice. 

Kako lahko plačevanje z mBills omogočite svojim strankam?

Svojim strankam lahko možnost plačevanja z mBills ponudite tudi vi. Pred vklopom se morate obrniti na družbo MBILLS na prodaja@mbills.si in urediti podpis pogodbe. Sam vklop mBills plačil na vaših prodajnih mestih uredimo hitro, predvsem pa za vas ne predstavlja nobenega dodatnega stroška. 

Več o mBills in prednostih za prodajna mesta najdete na spletni strani www.mbills.si


 v sodelovanju z