V Aprilu je bil dokončan projekt v športnem centru Reebok CrossFit Ljubljana na Šmartinski v Ljubljani. Naše podjetje je dobavilo POS opremo, računalnik AllInOne, brezkontaktne čitalnike, RFiD članske kartice, ter programsko opremo eKLIK.

Reebok CrossFit Ljubljana je center za funkcionalno vadbo (CrossFit, Boot Camp) s pomočjo katere izboljšate agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. S pomočjo usposobljenih trenerjev se naučite pravilnega izvajanja vadb, ter učinkovitega in varnega ravnanja s športnimi rekviziti, ki se jih uporablja med vadbo.

Naše podjetje je dobavilo vso tačunalniško in POS opremo, čitalce, RFiD kartice, ter programsko opremo. Naročnik uporablja program eCheck + modul Kontrola pristopa. Pri tem smo sodelovali s podjetjem Eltemida d.o.o., ki je pripravilo vso potrebno inštalacijo na katero smo priključili čitalce, ter ostalo komunikacijsko opremo.
Posebna zahteva centra je bila, da omogočimo vhod v poslovno stavbo tudi po 20 uri ter med vikendi in prazniki, ko je poslovni center zaprt. Dvojna avtomatska vrata smo vezali na brezkontaktni RFiD čitalnik in tipko, ki služi za izhod iz poslovne stavbe. Čitalec deluje onLine, kar pomeni, da vsako zahtevo za vstop v poslovno stavbo preveri prek računalnika. Članom, ki nimajo kartice Reebok CrossFit Ljubljana vstop v nobenem primeru ni omogočen, te pogoje pa lahko naknadno tudi spremenimo. Drugi čitalec se nahaja na vhodu v center, zahteva naročnika pa je bila, da se vsaka registracija člana z veljavno mesečno karto takoj registrira kot obisk. Ta način dela omogoča vaditeljem nemoteno delo s člani. Podjetje Eltemida d.o.o. je za člane, katerim je pretekla karta oz. se želijo na novo vpisati pripravilo domofon, prek katerega prikličejo vaditelja.