Ker nas danes že večina trgovcev k sebi vabi z mamljivimi popusti, so le ti že pred časom pričeli razmišljati o drugih načinih privabljanja kupcev v svoje trgovine. Med temi načini se je uveljavil sistem bonusov, v obliki dobro-imetja, ki ga kupec lahko unovči ob naslednjem nakupu. Bistvo vsega je kupca privabiti nazaj v svojo trgovino in ga ne prepustiti konkurenci, ta pa je v današnjih časih izredno močna na vseh področjih.

S to mislijo, smo programu ePOS dodali nov modul prek katerega lahko del popusta pretvarjamo v dobro-imetje. Tega lahko rednim strankam nalagamo na njihovo člansko kartico, ostalim pa v obliki bona, ki ga stranka prejme kot prilogo POS računu. Znesek, ki je prikazan na bonu lahko izkoristi kot plačilno sredstvo pri naslednjem nakupu.

Vendar nismo ostali le pri tem. Modulu smo dodali tudi možnost vpeljave posebnih PVC kartic, na katere lahko nalagamo dobro-imetje in jih ponudimo v nakup kot darilo. Zavito v lično embalažo ali v kuverti bo odlična promocija za vaše podjetje, vaše stranke pa bodo imele manj težav z iskanjem ustreznega rojstno-dnevnega ali božičnega darila. Ko stranka izkoristi vrednost na kartici, lahko le to uničite ali pa stranki ponudite, da na kartico naloži novo vrednost oz. jo ohrani kot spomin. Možnosti je kar nekaj, z nekaj domišljije lahko najdemo novo dodano vrednost v naši ponudbi.

Modul ima vključene potrebne varnostne mehanizme in preglede (izpise) o izdanih, odprtih in unovčenih bonih, tako da imate konstanten vpogled vedno pri roki.