Skladno z novo zakonodajo, bomo tudi v našem podjetju pripravili ustrezno nadgradnjo programsko opremo z novimi davki. V šifrant davkov bosta dodana 22% in 9,5% DDV, ki bosta v veljavo stopila po 01.juliju 2013 Ker bo davke potrebno nastaviti tudi vsem artiklom in storitvam v šifrantih, bo v program vgrajena časovna zanka, ki bo spremembo davčnih osnov avtomatsko posodobila, ko bo sistemski datum naredil prehod iz 30.06. 2013 na 01.07.2013 Sprememba se bo izvedla samodejno, da izključimo človeški faktor in morebitne kasnejše zaplete, ter nepotrebno popravljanje davčnih osnov na že izstavljenih računih.

Ob tem vas moramo opozoriti, da se bo ob tem samodejno spremenila osnova za DDV se pravi NETO cena in ne BRUTO cena storitve, karte ali artikla! To pomeni, da bo po spremembi cen v šifrantu cena z DDV ostala nespremenjena. V kolikor se boste odločili za povišanje cene z DDV boste to lahko storili naknadno.


Ob tem ponovno pozivamo vse stranke, katerim je potekla 12 mesečna garancijska doba, da pravočasno uredijo Osveževalno pogodbo oz. plačilo nadgradnje. Ker pričakujemo povišan obseg dela in to v času letnih dopustov, bodo prioriteto imele stranke z urejeno Osveževalno pogodbo!
Objavo si lahko ogledate v Uradnem listu RS št. 46/2013

Vse aktualne objave lahko spremljate na naši spletni strani na naslovu www.1klik.si/news/ oz. na našem Facebook profilu na naslovu https://www.facebook.com/1Klik.si