Podjetju GMS d.o.o. smo za vodenje članstva in prodajo kart predlagali program eCheck, kateremu smo dodali še program eFin za vodenje materialnega poslovanja, modul vadbe/tečaji za pregled nad vodenimi vadbami, ter modul Kontrola pristopa za nadzor čitalcev na vhodu pri recepciji. Na recepciji sta postavljena dva omejilca dostopa - triroga (eden za vstop, drugi za izstop), prek katerih lahko člani, ki imajo veljavno karto, nemoteno vstopajo v center. Na ta način se receptor lahko posveti novim članom oz. vprašanjem ostalih članov. Ohišje omejilnikov dostopa je bilo potrebno predelati, saj so bili dobavljeni s čitalci magnetnih kartic, ki so vse bolj stvar preteklosti. Vgradili smo brezkontaktne RFiD čitalce, ki so prek RS485 protokola povezani s programsko opremo prek modula Kontrola pristopa. Vsak vstop se verificira prek programske opreme in članu odobri oz. zavrne vstop. Zaradi flaksibilnosti OnLine sistema, smo brez težav ugodili zahtevi, da ima vsak član dovoljen le 1 obisk dnevno. 

Dobavili smo tudi brezkontaktne RFiD PVC kartice potiskane na OffSet postopek, ki še dodatno poudarijo ekskluzivnost centra.


Še nekaj besed o samem centru

Gre za moderno zasnovan in opremljen fitnes center z najsodobjnejšimi in uporabniku prijaznimi Precor napravami. V centru boste poleg solarijev in dvorane za vodene vadbe našli tudi 32 kardio naprav z zaslonom na dotik in več kot 100 trenažerjev na 1200m2. Ponudbo dopolnjuje bar, ki se razprostira na 15 m2.