Prva stran
     
RFiD kartice
PVC kartice
Potisk in pesnonalizacija (osebni podatki, fotografija, črtna koda, magnetenje,...) PVC kartic standardnih in nestandardnih oblik. Opcijsko nudimo še: 3D tisk, holograme, podpisane steze, stratch-off premaze,...
PVC kartice
RFiD (brezkontaktni) mediji
RFiD tehnologija prodira na številna področja informatike, trgovine, logistike, itd. predvsem zaradi številnih možnosti za izdelavo medijev. Zapestnice, obeski, kartice, nalepke,žebljički, ampule, skratka kar želite.
Strojna oprema
RFiD čitalci
RFiD tehnologija deluje na različnih frekvenčnih področjih. Nudimo vam 125 ali 13,56kHz ter UHF bralnike. Pred vpeljavo RFiD tehnologije v preverite kateri standard bi bil najprimernejši za vaš poslovni proces.
     
eShop
RFiD & EURO ključavnice
Ključavnice za vrata ali garderobne omarice. Lahko so preproste na kovance ali žetone ali pa napredne z vgrajeno RFiD tehnologijo. Številne izvedbe za različne potrebe.
eFin
Kontrola pristopa
Program RFiD medijev in bralnikov dopolnjujemo s sistemi za kontrolo pristopa in tehničn varovanje blaga. Nudimo ID medije, omejilnike dostopa, UHF in EAS antenske sisteme, čitalnike,...
Support
Garderobne omarice
Kvalitetne garderobne omarice za suhe in vlažne prostore domačega porekla. Možnost izdelave po naročilu z vgrajenimi RFiD ali EURO ključavnicami.