Ker želimo dobrokvaliteto tiska ponuditi tudi strankam, ki naročajo manjše serije kartic od 5do 400KOS, smo se v letošnjem letu odločili za nakup ReTransfer tiskalnika FargoHDP 5000. Gre za veliko pridobitev v našem podjetju s katero bomo lahkozagotovili kvaliteten tisk PVC kartic tudi najzahtevnejšim naročnikom.

Vrhunska kakovosttiskanja, visoka zanesljivost in vzdržljivost, visoka stopnja varnosti. To soključne lastnosti Fargo HDP 5000 tiskalnika za tisk PVC kartic po ReTransfer tehnologijitiska. Slednja predstavlja zadnjo stopnico pred digitalnim oz. OffSet tiskom vsveti tiskanja PVC kartic.

ReTransfertehnologija zaradi inuitivne tehnologije nudi  vsaj 20% kvalitetnejši tisk od Termotransferpostopka. Za razliko od TermoTransfer postopka, tiskalnik Fargo HDP 5000 grafikonajprej natisne na posebno prenosno folijo, katero nato pri točno določenitemperaturi in pod predpisanim tlakom prenese na kartico. To omogoča 100% tiskod roba do roba v visoki foto kvaliteti. Besedilo je bolj ostro in barve boljžive.

Tiskalnik omogočaobojestranski tisk CR-80 ISO7810 (53,98 mm x 85,60 mm) kartic v ločljivosti300DPI. Za izpis posamezne kartice potrebuje 26 sek na uro pa lahko natisne do138 kartic.