Ker je pred vrati poletna sezona je prav, da vam izdamo kak namig za kvalitetno preživljanje prostega časa. Tega je na pretek ob Bohinjskem jezeru, kamor se splača pobegniti pred poletno pripeko. Kamp Bohinj vam nudi prostor ob osvežujočem bohinjskem jezeru s številnimi izhodišči za kratke sprehode ali daljše pohode v gore. Kamp je odprt od 1.5. do 30.9 in nudi kapaciteto do 500 osebam. V sklopu kampa je tudi lokal s pijačo in hrano, kjer so letošnje leto poslovanje zaupali programu eBar za gostinsko dejavnost. Ker gre za sezonsko dejavnost so se v podjetju Kamp Bohinj odločili za najem programske opreme za čas ko je kamp tudi uradno odprt.

V podjetju Kamp Bohinj v zimskem času v upravljanje prevzeli tudi propadajoči Ski hotel na Voglu in ga v rekordnem času pripravili na sprejem prvih gostov. Ker v sklopu hotela deluje tudi lokal so se tudi v tem primeru odločili za najem programa eBar.

Več informacij o kampu najdete na spletni strani http://www.camp-bohinj.si/ o Ski hotelu Vogel pa na naslovu http://www.camp-bohinj.si/sl/Ski-Hotel-Vogel/O-SKI-hotelu-Vogel