Fitnes center Energy posluje na dveh lokacijah. Obe lokaciji se nahajata v bližini Zagreba, prva v Zaprešiću in druga v Samoboru. Center je posloval prek spletnega programa za vodenje članov, ker pa so želeli poslovanje nadgraditi s sistemom kontrole pristopa, so se za rešitev obrnili na našega poslovnega partnerja v Zagrebu. Hrvaška poslovalnica 1 Klik d.o.o., je lastnikom ponudila rešitev, ki je niso mogli zavrniti.

Program in podatkovno bazo, smo postavili na glavni lokaciji v Zaprešiću, ki lahko nemoteno posluje tudi v primeru izpada internet povezave. Poslovalnica v Samoboru, se povezuje v Zaprešić, tako da oba centra delujeta na eni centralni bazi. S je članom omogočeno nemoteno prehajanje med obema centroma z eno karto ne glede na mesto nakupa.

V obe poslovalnici smo vgradili tudi sodobne omejevalnike prehoda Klik17 z LCD zasloni na vstopni strani. Prek zaslona član lahko ob vsakem vstopu preveri veljavnost karte oz. je informiran zakaj vstop v center ni odobren. Članom so na voljo članske PVC kartice, obeski in zapestnice. Vsak lahko izbere medij, ki mu ustreza njegovemu slogu.

Ob prehodu na eKlik, smo zagotovili prenos baze članov z zadnjo veljavno karto, tako da je prehod med sistemoma bil kar najbolj učinkovit. Hrvaška verzija programa eKlik je lokalizirana v hrvaščino, prilagojeni so tudi izpisi dokumentov in pregledov (reportov). Hrvaška verzija programa eKlik, ima vgrajeno tudi fiskalno blagajno, ki je povezana s FINO,  Hrvaškim davčnim organom, 

Veseli nas, da se hrvaški fitnes trg razvija in vse pogosteje odloča za sistem kontrole pristopa. Veliko nam pomeni, da do novih namestitev oziroma povpraševanj prihaja predvsem na podlagi raziskave fitnes panoge.  Novi naročniki nas vse pogosteje kontaktirajo predvsem na podlagi poizvedb pri drugih lastnikih športnih centrov, skratka nove namestitve dobimo predvsem na podlagi dobrih referenc oz. priporočil.


Trenutno nam na Hrvaškem zaupajo naslednji centri: 

Zagreb: SpartaGym, Tower Fitnes,  VITA fitness & SPA, BFF Boutique Fitness Factory

Split: Fitness Centar Joker, Guliver Energija

Omiš: Fitness Centar Joker

Vukovar: Sportski objekti Vukovar

Metković: Ultimate Gym

Trogir: Fitness centar 17

Varaždin: TTS Sport Centar

Pula: Pula sport (bazen)

Naftalan: Naftalan specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju