V začetku Februarja, so potekala intenzivna dela v novem BodiFit centru, ki se nahaja v City Hotelu v Mariboru. Gre za tretjo lokacijo društva BodiFit v Mariboru. Upoštevajoč njihovo poslovno enoto Otelo v Domžalah, je to že njihova četrta poslovalnica v Sloveniji. Vendar pa za razliko od ostalih treh poslovalnic, poslovalnica v City Hotelu nudi možnost treninga 24 ur na dan, 7 dni v tednu.
Podjetje 1 Klik d.o.o. je tudi na tej lokaciji zagotovilo programsko opremo za vodenje članstva, ki je prek spleta povezano z lokacijo Studenci in Fontana, tako da gre za OnLine sistem. Član društva BodiFit, lahko karto kupi na na eni od treh lokacij in tudi trenira kjer mu je najbolj pri roki in to takoj po nakupu karte. Evidenca je cantralna, tako za zaposlene kot tudi vodstveni kader.
Poleg programske opreme smo dobavili še ključavnice za garderobne omarice na EURO kovance, omejevalnik dostopa (trirog), brezkontaktne RFiD čitalnike za vgradnjo v omejevalnik dostopa, na vhodna vrata in namizni za hitro evidentiranje članov prek programske opreme. Dobavili smo tudi tiskalnik za potisk PVC kartic s katerim lahko sedaj samostojno personalizirajo (dotisk imena in priimka) kartice, katere smo predhodno potiskali z OffSet postopkom. Ko člana vpišejo v program mu s klikom na gumb takoj izdelajo člansko izkaznico tipizirano s podatki člana. Za izdajanje računov so se odločili za zanesljiv termalni tiskalnik podjetja Bixolon.

Kontrola pristopa temelji na RS485 liniji, ki je prek TCP/IP konverterja vezana na programsko opremo eKLIK, ki OnLine beleži in avtorizira prehode. V nočnem času, se aktivira še čitalnik na vhodnih vratih, kateri dovoli vstop le članom z ustreznimi kartami za neomejen dostop. Predhodno se mora član registrirati na omejevalniku dostopa, sicer čitalnik na vhodnih vratih vstopa ne dovoli.

Vse uporabljene rešitve so v celoti razvite v našem podjetju, kjer tudi zagotavljamo tehnično podporo in servis.

Spletno stran društva BodiFit si lahko ogledate na naslovu http://www.fitnes24-7.si/