TeamViewer Facebook Youtube
Vaš IP: 44.192.94.177

ID mediji

Opis medijev za identifikacijo

Dobavljamo številne vrste brezkontaktnih medijev in PVC kartic. V našem skladišču boste vedno našli številne tipe belih nepotiskanih PVC kartic, razne oblike in barve obeskov in zapestnic, brezkontaktne RFiD nalepke, pralne RFiD značke za označevanje oblek, itd.

PVC kartice

PVC kartica je še vedno najbolj razširjen identifikacijski medij. Nudimo OffSet, termo in ReTransfer tisk PVC kartic. Naročnik lahko izbira tudi med številnimi dodatki, kot so RFiD čip, podpisana, magnetna ali ScratchOff steza, personalizacija s podatki, QR ali bar kodo, metalizirane, itd.

RFiD Zapestnice

Zapestnice so najbolj uporabne v okoljih kot so bazeni, terme ali savne. Ker zapestnico nosimo na roki je za čas obiska nekega centra bolj praktična kot PVC kartica. Na voljo so silikonske, plastične, papirnate platnene ali usnjene

RFiD obeski

Za odpiranje vrat v podjetju ali doma priporočamo RFiD medij v obliki obeska. Obesek lahko obesimo na ključe avtomobila ali ovratni trak in ga na ta način stalno nosimo s seboj.

RFiD nalepke

Na voljo so nalepke z RFiD čipi za branje na kratkih razdaljah ali UHF čipi z bralno razdaljo do 10m. Z možnostjo dotiska deklaracij ali unikatnih številk najdejo svoje mesto predvsem v trgovinah in tako združijo več funkcij v eno.

DODATKI ZA PVC KARTICE

Odvisno od vrste tiska (Termo, ReTransfer ali OffSet) lahko izbirate med različnimi dodatki

RFiD čip

Dobavljamo več vrst brezkontaktnih RFiD kartic: Mifare 13,56MHz (Classic, Ultralight, Desfire), EM4100 125kHz, Hitag,...

Magnetni trak

Izbirate lahko med LoCo in HiCo magnetno stezo, ki se razlikujeta predvsem po obstojnosti zapisa na magnetni stezi.

Podpisana steza

Dodate lahko eno ali več podpisnih stez v različnih barvah. Najbolj pogosti sta bela in prozorna.

SratchOff premaz

Podatke na kartici lahko zaščitimo s StrachOff premazom, katerega postrgamo s kartice, da pridemo do podatka skritega pod premazom.

Bar ali QR koda

Za namen identifikacije ali promocije lahko izbirate med QR kodo ali EAN kodo.

Personalizacija

Na podlagi podatkov s strani naročnika lahko izvajamo personalizacijo (dotisk osebnih podatkov). Naročnik podatke dostavi v preglednici, strukturirani po zahtevah dobavitelja.