Integracija programske opreme in nadgradnja kontrole pristopa v 4P-fitness centru

Na Verovškovi 55a v Ljubljani, so se odločili za eKLIK programsko opremo in OnLine povezavo obstoječih omejilnikov dostopa z RFiD čitalci.Podjetju GMS d.o.o. smo za vodenje članstva in prodajo kart predlagali program eCheck, kateremu smo dodali še program eFin za vodenje materialnega poslovanja, modul vadbe/tečaji za pregled nad vodenimi vadbami, ter modul Kontrola pristopa za nadzor čitalcev na vhodu pri recepciji. Na recepciji sta postavljena dva omejilca dostopa - triroga (eden za vstop, drugi za izstop), prek katerih lahko člani, ki imajo veljavno karto, nemoteno vstopajo v center. Na ta način se receptor lahko posveti novim članom oz. vprašanjem ostalih članov. Ohišje omejilnikov dostopa je bilo potrebno predelati, saj so bili dobavljeni s čitalci magnetnih kartic, ki so vse bolj stvar preteklosti. Vgradili smo brezkontaktne RFiD čitalce, ki so prek RS485 protokola povezani s programsko opremo prek modula Kontrola pristopa. Vsak vstop se verificira prek programske opreme in članu odobri oz. zavrne vstop. Zaradi flaksibilnosti OnLine sistema, smo brez težav ugodili zahtevi, da ima vsak član dovoljen le 1 obisk dnevno. 

Dobavili smo tudi brezkontaktne RFiD PVC kartice potiskane na OffSet postopek, ki še dodatno poudarijo ekskluzivnost centra.


Še nekaj besed o samem centru

Gre za moderno zasnovan in opremljen fitnes center z najsodobjnejšimi in uporabniku prijaznimi Precor napravami. V centru boste poleg solarijev in dvorane za vodene vadbe našli tudi 32 kardio naprav z zaslonom na dotik in več kot 100 trenažerjev na 1200m2. Ponudbo dopolnjuje bar, ki se razprostira na 15 m2.
Galerija slik

 

Povezani produkti

eCheck programski paket za športne centre, plesne šole, terme,...

eCheck je odlično programsko orodje, za spremljanje obiskanosti vseh vrst centrov. S pestro izbiro funkcij lahko postane vodenje centra enostavno preprosto...
eSMS - dodatni modul za pošiljanje SMS sporočil

Dodatni modul k programu ePOS (eCheck, eBeauty, eShop, eBar) za pošiljanje SMS sporočil neposredno iz vašega računalnika. Lahko se programira samodejno pošiljanje SMS sporočil npr. ob rojstnem dnevu strank ali doda poljubna opravila po vaši želji.
eShop - programski paket za vodenje trgovske dejavnosti

Program eShop temelji na delu z rednimi strankami, kar uporabniku omogoča izvajanje različnih akcij npr. obveščanje o posebnih ponudbah prek SMS modula ali nagrajevanje najbolj zvestih kupcev. Razvit je tudi modul za vodenje bonusov po sistemu Spar, Tuš,.
Kartica PVC RFiD z OffSet tiskom EM4200

Obsežna ponudba PVC kartic z vgrajenim čipom in anteno za brez-kontaktno odčitavanje in zapisovanje podatkov. Nudimo nepotiskane ali potiskane kartice s termo-transfer ali OffSet postopkom.
Čitalec RFiD za EM4100 medije USB namizni (desktop)

Namizni USB RFiD čitalec za EM4100 medije. Napajanje prek USB podatkovnega kabla, majhne dimenzije in moderna oblika so glavni aduti tega čitalnika.
Omejevalnik dostopa, trirog prostostoječi SL2012

Izredno kvaliteten omejevalnik dostopa plod domačega znanja. Izdelan v Sloveniji iz kvalitetne Inox pločevine, elegantnih ravnih linij. Dobavljiv z avtomatskim mehanizmom za obračanje ročk ali brez.
Povezane novice
Ni povezanih novic