Imejte zanesljiv pregled nad prisotnostjo na vodenih vadbah

Centrom z vodenimi vadbami v več kot eni dvorani nudimo nov modul za nadzor prisotnosti na vodenih vadbah ali tečajih. Brez postavljanja fizičnih zapor lahko vaditelj izvede hitro in diskretno kontrolo.

Za večje športne dvorane, ki imajo vodene vadbe v več kot eni dvorani smo pripravili modul, ki brez potrebe po uvedbi kontrole pristopa s fizičnimi zaporami (trirogi, električne ključavnice) omogoča učinkovit nadzor nad prisotnostjo na vodenih vadbah, tečajih, itd.

Zahteve za uvedbo so LCD monitor z računalnikom, za kar priporočamo AllInOne računalnike, ki imajo vse komponente vgrajene neposredno v monitor, ter čitalec brez-kontaktnih kartic. Center mora imeti tudi uveden sistem za slikanje članov, tako da imamo v bazi vse slike članov. Sistem nadzora deluje na naslednji način:

Preden se vadba prične inštruktor prek registracije s svojo kartico resetira sistem in ga postavi na 0. Ko člani prihajajo na vadbo se morajo z brez-kontaktno člansko kartico ali drugim brez-kontaktnim RFiD medijem registrirati na čitalcu, tako da svojo kartico približajo čitalcu. Sistem prebere člansko številko in na zaslonu prikaže sliko člana v mreži. Na zaslonu lahko naenkrat prikažemo do 40 slik vadečih, v spodnjem desnem kotu pa se nahaja števec, ki šteje skupno število članov, ki so se registrirala na terminalu. Pred pričetkom vadbe vaditelj prešteje vse prisotne in število primerja s tistim prikazanim na zaslonu. Če se številke ujemajo, lahko prične z vadbo, v nasprotnem primeru naredi kontrolo vadečih. Na zaslonu lahko tudi preveri če je bil registriran član, ki nima veljavne karte za vadbo, ki je trenutno v teku. Takšni vadeči so tudi diskretno izpišejo s klikom na tipko v spodnjem desnem kotu, tako da lahko vaditelj izvede nadaljnje postopke. V primeru, da imamo na recepciji izveden sistem kontrole pristopa s fizično oviro, pa lahko nepooblaščenim vadečim ob koncu ure preprečimo avtomatski izhod. V tem primeru se mora obrniti na receptorja s katerim razrešita nastalo situacijo.

Po končani vadbi sistem ponovno resetiramo in ga pripravimo na naslednjo vadbo. Skratka ponujamo vam močno orodje za zanesljiv nadzor vodenih vadb, brez postavljanja fizičnih zapor.
Galerija slik

 
Povezane novice
Ni povezanih novic