BodiFit Maribor v novem centru v City Hotelu, ki je odprt 24 ur na dan vpeljal kontrolo pristopa

Novo odprti center BodiFit, ki se nahaja v City Hotelu je njihova že tretja enota v Mariboru. Člani društva BodiFit lahko z eno karto obiščejo center na Studencih, Fontani ali v City Hotelu. Slednjega celo 24 ur na dan 7 dni v tednu.V začetku Februarja, so potekala intenzivna dela v novem BodiFit centru, ki se nahaja v City Hotelu v Mariboru. Gre za tretjo lokacijo društva BodiFit v Mariboru. Upoštevajoč njihovo poslovno enoto Otelo v Domžalah, je to že njihova četrta poslovalnica v Sloveniji. Vendar pa za razliko od ostalih treh poslovalnic, poslovalnica v City Hotelu nudi možnost treninga 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Podjetje 1 Klik d.o.o. je tudi na tej lokaciji zagotovilo programsko opremo za vodenje članstva, ki je prek spleta povezano z lokacijo Studenci in Fontana, tako da gre za OnLine sistem. Član društva BodiFit, lahko karto kupi na na eni od treh lokacij in tudi trenira kjer mu je najbolj pri roki in to takoj po nakupu karte. Evidenca je cantralna, tako za zaposlene kot tudi vodstveni kader.

Poleg programske opreme smo dobavili še ključavnice za garderobne omarice na EURO kovance, omejevalnik dostopa (trirog), brezkontaktne RFiD čitalnike za vgradnjo v omejevalnik dostopa, na vhodna vrata in namizni za hitro evidentiranje članov prek programske opreme. Dobavili smo tudi tiskalnik za potisk PVC kartic s katerim lahko sedaj samostojno personalizirajo (dotisk imena in priimka) kartice, katere smo predhodno potiskali z OffSet postopkom. Ko člana vpišejo v program mu s klikom na gumb takoj izdelajo člansko izkaznico tipizirano s podatki člana. Za izdajanje računov so se odločili za zanesljiv termalni tiskalnik podjetja Bixolon.

Kontrola pristopa temelji na RS485 liniji, ki je prek TCP/IP konverterja vezana na programsko opremo eKLIK, ki OnLine beleži in avtorizira prehode. V nočnem času, se aktivira še čitalnik na vhodnih vratih, kateri dovoli vstop le članom z ustreznimi kartami za neomejen dostop. Predhodno se mora član registrirati na omejevalniku dostopa, sicer čitalnik na vhodnih vratih vstopa ne dovoli.

Vse uporabljene rešitve so v celoti razvite v našem podjetju, kjer tudi zagotavljamo tehnično podporo in servis.

Spletno stran društva BodiFit si lahko ogledate na naslovu http://www.fitnes24-7.si/
Galerija slik

 

Povezani produkti

Omejevalnik dostopa, trirog prostostoječi SL2012

Izredno kvaliteten omejevalnik dostopa plod domačega znanja. Izdelan v Sloveniji iz kvalitetne Inox pločevine, elegantnih ravnih linij. Dobavljiv z avtomatskim mehanizmom za obračanje ročk ali brez.
EURO ključavnica za garderobne omarice TIP44 (suhi prostori)

EURO ključavnica predstavlja alternativo brez-kontaktnim ključavnicam. Zaradi svoje ugodne cene in dobrih tehničnih lastnosti je primerna predvsem za manjše centre, ki ne potrebujejo OnLine pregleda nad prostimi/zasedenimi omaricami.
Kartica PVC RFiD z OffSet tiskom EM4200

Obsežna ponudba PVC kartic z vgrajenim čipom in anteno za brez-kontaktno odčitavanje in zapisovanje podatkov. Nudimo nepotiskane ali potiskane kartice s termo-transfer ali OffSet postopkom.
Čitalec RFiD za EM4100 medije USB namizni (desktop)

Namizni USB RFiD čitalec za EM4100 medije. Napajanje prek USB podatkovnega kabla, majhne dimenzije in moderna oblika so glavni aduti tega čitalnika.
Tiskalnik PVC kartic Gladio

Tiskalnik PVC kartic Gladio za tisk kartic uporablja termo transfer tehnologijo tiska. Njegove prednosti pred konkurenco so dober odtis grafike, cenejši potrošni material in številne možnosti prilagajanja parametrov v gonilniku tiskalnika.
POS Tiskalnik Samsung (Bixolon) SRP-350II Plus

Za okolja, kjer je vsaka pohitritev procesa prodaje dobrodošla, priporočamo nakup POS tiskalnika Samsung SRP-350, ki se ponaša s hitrim izpisom, termičnim tiskom in avtomatskim rezalnikom papirja. Preizkušeno zanesljivi tiskalniki!
Povezane novice
Ni povezanih novic