Navodila za prijavo v portal iPoint

Pomembno!

Na portal iPoint se lahko registrirajo le osebe, ki so vpisane v izbranem centru. Registracija na portal je možna le z emailom, ki ste ga ob vpisu v center napisali na vpisni list.
V primeru, da vam ob registraciji na portal iPoint, sistem vrne sporočilo, da vaš elektronski naslov ne obstaja, kontaktirajte svoj vadbeni center.

Glede na politiko centra je odvisno ali se lahko opravi rezervacija brez veljavne karte. Večina centrov kot pogoj za rezervacijo prek spletnega portala iPoint, zahteva da ima član veljavno karto za vadbo na katero želi oddati rezervacijo.


PRVA REGISTRACIJA


Ko prvič obiščete portal iPoint npr. na naslovu http://IMECENTRA.ipoint.si/ v desnem zgornjem delu okna kliknete na gumb VSTOP (slika 1).


Slika 1

Odpre se okno za PRIJAVO, REGISTRACIJO oz. POZABLJENO GESLO. Kliknemo na gumb 'Registracija' (Slika 2). 

Slika 2

Vpišemo svoj elektronski naslov, ki je enak elektronskemu naslovu, ki smo ga vpisali na vpisni list. Kliknemo na gumb 'Pošlji' (Slika 3).

Slika 3

Če smo vnesli pravilen elektronski naslov, se bo izpisalo obvestilo 'Na email boste prejeli povezavo do spletnega mesta za obnovitev gesla' (Slika 4).

Slika 4

Če smo vnesli napačen elektronski naslov, se bo izpisalo obvestilo 'Vaš elektronski naslov ne obstaja v bazi iPoint' (Slika 5).


Slika 5

Če je bila registracija uspešna, počakamo, da v svoj nabiralnik prejmemo elektronsko sporočilo s hiperpovezavo (linkom). Ko prejmemo email, kliknemo na povezavo, ki nas preusmeri na spletni brskalnik (Chrome, Firefox, InternetExplorer, Opera,...). V brskalniku kliknemo na povezavo (slika 6).


Slika 6


Odpre se spletna stran kjer v polje 2x vpišete geslo, ki ga želite uporabljati za dostop do portala. 
Prosimo, da iz varnostnih razlogov ne uporabljate gesel, ki jih uporabljate za prijavo v vaš elektronski predal.

Nastavitev/spremembo gesla potrdite s klikom na gumb 'Potrdi'. S tem je postopek registracije/spremembe gesla končan. Sedaj se lahko prijavite v portal iPoint.


Dokumenti